Het anker gelicht

Vandaag wordt de pagode ingescheept en begint zijn lange bootreis naar de oostkust van Canada.
Of misschien moet ik over “haar reis” reppen, ik ben er nog niet helemaal over uit. Het vierkantige van de auto en het aantal PK’s onder de kap maken hem mannelijk, maar ze is door die sierlijke ivoorwitte lak – en wieldoppen- ook bijzonder elegant. Kortom, ik weet het niet. Vandaar dat zij/hij ook nog geen naam heeft. En “It” is te plat en te veel Stephen King-griezelig waar ik al helemaal niets mee heb. Kortom: suggesties zijn welkom.

Vorige week zijn we nog even langsgegaan in Gramsbergen, waar Jan Altena’s team de auto helemaal gereed heeft gemaakt. Even nog een laatste check doen, wat kleine aanpassingen (waar wil je je GPS precies hebben) en hem/haar nog een laatste aai over de motorkap geven voordat hij/ze onder een stofkap eenzaam de lange reis gaat aanvangen. En om nog een proefrit te maken natuurlijk. Luister maar, als een zonnetje!

En nu maar heel erg hopen dat er zich de komende maand geen Titanic-achtige gebeurtenissen voordoen – het is min of meer dezelfde route…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s