In polonaise over het circuit

Porschedagen Francorchamps 10/5/2015
Porschedagen Francorchamps 10/5/2015

Je moet maar een geliefde hebben met een hobby… Ook dit weekend stond in het teken van automotive activiteiten, maar helemaal niets van doen met voorbereidingen van  de rally. Nou ja, wel weer een les geleerd dat je je echt goed moet voorbereiden. Preparing is everything. Bij het meest fotogenieke evenement dat je je kunt bedenken als je een Porsche-liefhebber bent, bleek de batterij van mijn fototoestel leger dan leeg. Erg jammer. Maar gelukkig heb ik wel altijd mijn Iphone op zak. Dus heb ik onze deelname aan het record-aantal Porsches op het circuit van Francorchamps (en de uitleg van de stuurman himself) toch kunnen vastleggen. Superervaring!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s