Behouden vaart

IMG_1581Goed nieuws. Het derde teamlid, Whitey (zoals we de pagode maar even als werktitel meegeven, met dank aan Erwin), is al safe and sound gearriveerd in Halifax en is dus onderweg gelukkig niet gestuit op onderzeese ijsbergen. Ze moet wel nog de scan in, om te zien of we in de laadbak geen verstekelingen (als voornoemde zwager) hebben meegenomen of ladingen wiet of pillen. Het is natuurlijk wel een Nederlandse auto. 🙂 We gaan er maar vanuit dat alles goed gaat.

Intussen zijn de laatste voorbereidingen in volle gang en terwijl Tom zijn werkoverdracht doet, ben ik druk bezig met spullen verzamelen, variërend van het SAS survival handboek, een Christoffel-medaille (voor de niet-katholieken onder de lezers: de beschermheilige van reizigers) en een selfiestick, papierwerk bij elkaar rapen en logisch ordenen en kleding uitzoeken. En nog een tikje geklust aan deze website. In het menu, rechtsboven (die drie horizontale strepen), kun je nu ook links vinden naar de homepage van de rally, precieze route en een overzicht van wie en welke auto’s nog meer meedoen. En een link naar de website van Sonja en Anty Verloop, één van de andere drie stellen die samen de Dutch crew vormen.

Tot de volgende keer… en dan vanuit de overzijde van de grote plas!

Een gedachte over “Behouden vaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s