No whales today

Gisteravond zijn we herenigd met de volledige Nederlandse crew, wat we maar meteen hebben gevierd in de lokale kroeg met fish, chips & beer. De Nieuw-Zeelandse crew, Stephen & Cornelis (’69 Ford Galaxy), sloot ook aan en dat werd erg gezellig. Zo gezellig dat de hotelbar nu geen Heineken meer heeft. Maar omdat Tom en ik ons hebben voorgenomen om fris en fruitig aan de start te verschijnen stonden we om 6.00 (!) uur op de crosstrainer en maken we er een AV (alcohol-vrij) dagje van.
Met de hele Nederlandse crew gingen we vanmiddag op pad om walvissen te spotten. Erg hoog op beider wensenlijst, maar de Wally’s hielden zich helaas voor ons verborgen. Het was evengoed toch heel fijn op de boot. Bij terugkomst slaagde Tom erin een golfbal op het plateau in het water te slaan. Als het een beetje meezit (of tegen, ligt eraan of je ervan houdt) gaan we met twee auto’s straks weer terug de oceaan over. Onder de golfers die een bal bij de vlag weten te krijgen (en dat is lastig want de ballen stuiten er gemakkelijk weer af) wordt namelijk een Subaru jeep verloot.

Een gedachte over “No whales today

  1. Ook hier geen walvissen of golfballen maar wel zomerse temperaturen, Paulaner en wijn. Zijn ver weg van AV maar vinden jullie zo stoer. Keep is posted, dikke knuffel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s