Het team compleet

We zijn inmiddels 4 dagen in Halifax en bijzonder opgelucht dat we de auto uit de opslag konden ophalen. Na aanvankelijk wat haperende rembewegingen (veroorzaakt door de kou die onze Whitey heeft moeten doorstaan) loopt ze weer als een zonnetje. Heel fijn. Ze staat in de garage met mededingers, waaronder ik een Jaguar E-type ontdekte. Likkebaardend mooi. Zo leuk ook om andere teams te ontmoeten. Sommigen komen op je af en maken gezellige praatjes, anderen zie je alleen met een zorgelijke blik onder hun motorkap loeren.
We hebben de auto inmiddels bestickerd en het programma opgehaald. Vanavond het welkomstdiner- morgen nog even een spannend  moment als Whitey door de keuring moet en dan kunnen we zondag eindelijk westwaarts gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s