Goedgekeurd!

Vanochtend werd de pagode helemaal gecheckt op functionerende lampen, remmen en geluidssterkte van de uitlaat. Dat laatste klinkt bij ons nogal wat bescheidener dan die van de (Amerikaanse) sleeën die ook meedoen. En er werd gecheckt of we voldoende reserve-onderdelen, een first-aid kit en brandblusapparaat in de auto hadden. We slaagden glansrijk. Dus morgen gaan we echt van start. Om 8.16 u. om precies te zijn  (voor de lezers in Nederland: 13.16 u).
Langzamerhand druppelde vandaag alle auto’s binnen. Letterlijk, dat druppelen, want het is hier weer zo grijs en nat als toen we arriveerden. We hebben ons voorgenomen zoveel mogelijk open te rijden- en volgens het weerbericht morgen moet dat ook lukken.
Ik heb twee favoriete auto’s gespot, een citroenvla-gele Jaguar E-type en een zilverkleurige Aston Martin DB5. Prachtig. Ga ik de komende weken vast nog mooie foto’s van maken. En we maken natuurlijk kennis met de mededingers in de rally, waaronder een flamboyante zakenman uit Maleisië die met zijn zoon in een Rolls Royce Phantom uit ’36 rijdt en een 72-jarige Brit die zijn 97-jarige (!!) moeder op de achterbank mee vervoert. En ik heb gisteravond van een Londenaar geleerd dat hooligans in een Ferrari rijden- en gentlemen in een Maserati. Hij rijdt overigens zelf in een kattenrug voor de gelegenheid. Nu nog even het routebook voor morgen bestuderen en een hapje eten met de Nederlanders. En dan hoop ik dat we morgen fris en fruitig kunnen starten. Tot later! En dan hopelijk vanuit Moncton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s