9 juni Edmundston (CAN) – Quebec (CAN)

Maar één plaats gezakt in het klassement (gelukkig), waren we genoodzaakt om vanochtend weer met het dak erop te vertrekken. Het bleek een gemakkelijk dagje. Deze keer faalde ik niet in de regularity en zaten we over meer dan 5 km maar 2 seconden boven de ideale tijd. En ik heb ons nog niet 1 keer laten verdwalen. So far, so good. We zijn inmiddels aangekomen in wat het mooiste hotel van Quebec moet zijn (een kasteel, echt zo mooi) en in deze fotogenieke stad blijven we lekker een extra dagje. Om de auto te wassen, wat moeren aan te draaien en de extra tripmeter te calibreren, want die doet net of we nauwelijks Halifax uit zijn. En als we tijd over hebben gaan we fijn toeristje spelen.

 

Een gedachte over “9 juni Edmundston (CAN) – Quebec (CAN)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s