11 juni Quebec (CAN)- Old Forge (USA)

De 581 km die we vandaag aflegden verliepen niet geheel vlekkeloos. Nee, niets met Whitey aan de hand – zij functioneert naar of misschien wel boven verwachting. Andere (/menselijke) factoren gooiden roet in het eten in een dag die verder fantastisch was. We lijken een fout te hebben gemaakt in het afleggen van een circuit. Snel, heel snel, dat wel (getuigen mijn trillende handen nadien :)), maar pionnetjes missen kost je een boel straftijd. Morgen dus noodgedwongen wat eerder starten. En beter overleggen over hoe-te-communiceren-in-de-auto.  Een andere wat storende factor was gedoe bij de Canadese douane (iets met uitvoeren van de ingevoerde Whitey) en daarna een uitgebreide line-up bij de Amerikaanse douane. Kostte uren. En dat we vervolgens in 2 roadblocks terecht kwamen wegens de klopjacht op twee veroordeelde moordenaars bespoedigde een vroege aankomst in het pittoreske, aan het meer gelegen, omringd door duizenden dennenbomen Old Forge niet bepaald. Dus we kwamen laat, niet-opgefrist en hongerig aan bij de lokale brandweer die een charity-dinner hield, ten bate van zieke collega’s. En dat was super. De vrijwilligers van de brandweer (die ook de ambulanceservice van de regio verzorgen, het dichtstbijzijnde ziekenhuis is anderhalf uur van hier vandaan) hadden kippen op de gril gegooid en die hebben we met light-beers verorberd. En vrienden gemaakt met de brandweerlieden en lokale bewoners die onze auto’s leuk vonden en er alles over wilden weten. Echt super. Ik mocht op de foto’s met de grootste hunks van de stad (zie foto’s). Nu vroeg weer slapen, zoals iedere avond. Tom en ik streven ernaar iedere ochtend tenminste een half uur te bewegen voordat we weer in de auto gaan zitten. Dus de wekker gaat weer op 6 a.m.. Nightienight!!

 

3 gedachtes over “11 juni Quebec (CAN)- Old Forge (USA)

  1. Hoi Tom & Femke,
    Het is een mooi aventuur dat jullie beleven, nog net niet met achtervolgingsscene… Mooie verhalen op de blog iig! Veel succes met het vervolg.
    Mvg, P@

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s