12 juni Old Forge (USA) – Buffalo (USA)

Het was een dag vol contrasten. We startten uit een zonnig Old Forge met een licht gemoed en druk kletsend (“Mooi he, die meren en die bomen en die cabins.”””En wat zijn de mensen vriendelijk en wat wonen ze hier prachtig. Zou iedereen een zitmotormaaier hebben?”) en ik vergat prompt Tom te zeggen dat hij na een brug direct naar rechts moest. En de volgende aanwijzing was pas na 22,5 km. En die luidde dat we bij de T-splitsing met stoplichten naar rechts moesten. Maar er kwam geen T-splitsing en er kwamen geen stoplichten. Ik had gelukkig wel meteen door waar de fout zat, dus moesten we razendsnel 45 km goedmaken. Oeps. Geen best begin. Maar dat maakten we helemaal goed door toch nog binnen de tijd bij de regularity te zijn en deze perfect af te leggen. Met een droomdrift van Tom erin -die niemand verder heeft gezien, dus dat moet je maar op mijn woord geloven. Onze eerste gedeelde eerste plaats. De tweede regularity deden we ook goed, 2 seconden te snel. Dus dat was mooi. Na een typisch Amerikaans (vet en zoet!) diner en ontbijt, lunchten we aan het Lake Ontario heel fijn, met voor mij de noviteit lobsterbisque. Heaven on a spoon.
Inmiddels hadden we al een fiks buitje op ons dak gekregen, het voornemen om helemaal open rijden redden we niet in het thunderstormseizoen hier)- en in de middag onweerde het ook even flink. Maar we zijn verder zonder noemenswaardige problemen richting hotel gekoerst. Inmiddels zijn we weer in een bewolkt en benauwd Buffalo aangekomen en fantastisch gedineerd in de wetenschap dat we inmiddels een gedeelde 16e plek innemen. Slapen we vast heel lekker.  Morgen weer een vrije dag om de Niagara-waterval te bezoeken en ’s avonds hebben we een diner in een automuseum.

3 gedachtes over “12 juni Old Forge (USA) – Buffalo (USA)

  1. Goed hoor van jullie dat de regularities zo goed gaan. Weet uit ervaring hoe moeilijk dat is.
    Echt leuk om alles te lezen! Heel veel plezier daar in Buffalo

  2. Geniet er van! Niagara falls….ik heb geen lijstje van dingen die ik nog eens ooit wil zien. Maar die zou er op staan! Have fun 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s