14 juni Buffalo (NY, USA) – Bay City (MI, USA)

Tja, wat kan ik van vandaag zeggen? Het was een lange dag, we vertrokken om 7.22 u (de wekker ging om 5.45 u en ja, lieve mensen, dit is vakantie) en kwamen hier tien uur later in Bay City aan. De regularities gingen niet gied en niet slecht (-3 en +2). En ondertussen zagen we vooral een Nederlands landschap, terwijl het grootse deel van de route door Canada liep. Iets met oneindig laagland en brede rivieren. En ook Hollandse luchten met af en toe een fikse regenbui. Whitey had het wat lastig daarmee. Als het hoost houden onze voeten het niet droog. Ook lijkt er wat met een rem te zijn. (Nee, mam, niet schrikken, ze remt heel goed, maar er klinkt soms een wat schurend geluid). En aan de rij bij de grens dreigde de motor oververhit te raken, maar konden we net op tijd weer gaan rijden (we mochten de States weer binnen) waardoor ze afkoelde. De Camaro achter ons in de rij voor de douane leek te ontploffen, maar dat bleek een gebroken slang voor de koelvloeistof te zijn, die snel vervangen kon worden. Het zijn en blijven natuurlijk wel oude auto’s. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s