15 juni Bay City (MI, USA) – St. Ignace (MI, USA)

Het was tot dusver de meest “volle” dag, noordwaarts door vooral bosgebied. Vol niet qua kilometers, maar vanwege 3 regularities en 1 rondje circuit. En omdat een deel sowieso over zandpaden ging, had vooral Tom een dag uit duizenden. We hebben de meest prachtige drifts gemaakt (en nee, door niemand vereeuwigd, dus wederom moet je me op mijn groene ogen geloven). Het goede nieuws daarbij is dat ik inmiddels zoveel vertrouwen heb in de combinatie rijder-materiaal dat ik dat niet meer eng maar alleen maar leuk vind. Of we er veel prijzen mee pakken bij onze mededeelnemers is trouwens wel de vraag, Tom haalt ook op bospaden in. 🙂

De eerste regularity ging mis door combinatie van falende mechaniek (een hikkende tripmaster) en miscommunicatie (“Ja, we moesten wel naar rechts, maar niet al hier”). Tom kreeg gelukkig net op tijd in de gaten dat we met 70 km p/u een campingterrein dreigden op te scheuren. Maar om dat te repareren… Onmogelijk. Regularity 2 ging heel goed, 3 weer wat minder, maar Tom heeft veel laten zien op het circuitje door een erg goede tijd neer te zetten, daarmee alles uit de 280Sl halen. Heel mooi. Wilde dat ik daar ook wat relaxter in werd, maar die circuits, ik vind ze bloedspannend…

Inmiddels zijn we in een hotel aan het meer Huron aangekomen en ze blijkt geen drankvergunning te hebben. Dat losten we heel trailertrash op door lekker tussen de auto’s op de motorkappen een biertje te drinken voordat we zo weer gaan eten en vroeg naar bed gaan. Morgen hebben we meer dan 700 km te gaan. Cheers!

Een gedachte over “15 juni Bay City (MI, USA) – St. Ignace (MI, USA)

  1. Hoi Femke,

    Wat leuk om jullie blog te lezen. Spannend en avontuurlijk. Als ik je blog lees, lijkt het alsof ik je hoor praten:-) Veel plezier met de rest van de rally en CHEERS!

    Groeten,
    Sushma en het MidW team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s