16 juni St. Ignace (MI) -Duluth (MN)

De dag startte prachtig toen we om 6.00 uur gingen wandelen langs het Lake Huron. Omdat we iedere dag zo lang in de auto zitten hebben we het strakke plan om in ieder geval iedere dag een half uur te bewegen. En dat lukt tot dusver. We hebben al heel wat smoezelige gyms gezien, maar vanochtend trotseerden we ettelijke muggenbeten voor een mooie zonsopgang. Het was een prachtige dag vandaag. Twee regularities gingen redelijk goed, en wij beleven gelukkig niet in de modder steken zoals een jaguar E-type en een MG wel deden. Spectaculair gerace wel. Hopelijk heeft de meereizende fotograaf ons mooi op de foto gezet. De auto ziet er vreselijk uit nu. Vanmiddag was niet spannend, we moesten in totaal ruim 700 km en een tijdszone (hier is het nu 7 uur vroeger dan bij jou) overbruggen, dus we hebben vooral veel Highway 2 West gezien. Maar we hebben ons reuze vermaakt in de auto met Metallica, Herman Brood en Guns ’n Roses. En een wedstrijdje luchtgitaar. Tom won.

P.s. : Nog even een update na een bezoekje met de Nederlandse crew aan een microbrewery: het scorebord vertelt dat we inmiddels een gedeelde 14e plek bezetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s