24 juni Idaho Falls (ID)- Elko (NE)

Nee, zei Tom net, dit is jouw finest hour als navigator dus jij moet die blog toch echt zelf schrijven. En eigenlijk heeft hij daar ook wel gelijk in. Vraag niet hoe, maar vandaag werkte onze regularity-strategie als nooit tevoren. In de bloedhitte van de prachtige woestijn in Nevada wisten we tijdens de regularity met 4 tijdcontroles, 3 keer 0 en één keer 1 strafseconde te scoren. En dat is wel bijzonder goed teamwork. Dus we reden al JIEHAAA-end en high 5-end (omdat dat ook zo fijn Amerikaans is) de rest van de tocht naar Elko. Onze eerste plek van het dagklassement delen we met de Engelse gentlemen, Peter & Graham in hun Volvo kattenrug en daarmee zijn we in goed gezelschap. En de Witte Dame (zoals we Whitey per heden noemen met dank aan Marion) heeft het keurig gered weer vandaag- alle 630 kilometers in een temperatuur die de 40 graden Celcius overschreed. We reden dus ook vanaf een uur of 12 maar met het dak dicht . De zon is hier echt een koperen ploert die me levend grilt. Maar blijkbaar gedijen wij 3-en bijzonder goed in de woestijn. “Gelukkig” is het morgen weer heel heet als we verder door de woestijn naar Reno gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s