27 juni Reno (NE) – Eureka (CAL)

We hebben de andere kant van het continent bereikt! En daarmee is de coast-to-coast opdracht op een haar na volbracht. Ons rest alleen nog de tocht naar San Francisco morgen. En aangezien er dan geen regularities meer zijn of andere strijdpunten, de veertiende plaats die we vandaag bereikten- behouden we wel. Tenzij de Witte Dame in al haar wijsheid besluit ermee te stoppen, maar ze heeft een meegaand karakter, zo weten we nu. Vandaag was een dag vol uitdagingen – met regularities die eigenlijk onhaalbaar waren- over een parcours dat zulke dichte stofwolken bracht dat we de weg bijna niet meer konden zien. Quite a challenge. En ik heb ook na een douche nog stof in mijn neus. Maar oh, wat ben ik trots op Tom. Ik heb al eerder gezegd dat hij heel goed kan sturen, zeker op een bochtig en bergachtig parcours en dat bewees hij vandaag. We stegen van plaats 16 naar plaats 14 en als iemand me van tevoren had gezegd dat we bij de top 15 zouden eindigen had ik het niet geloofd. Het is leuk om te weten dat je buiten een goed stel ook nog eens een goed team bent- en daar prijs ik mezelf heel gelukkig mee.
Het is nu mechanics night, om de technische jongens heel terecht te bedanken voor hun hulp de afgelopen 3 weken. Ik ben al afgehaakt – Tom drinkt nog een biertje met hen. Het is fijn te weten dat Jamie, Tony, Owen en Andy er ook volgend jaar zullen zijn- mocht het onverhoopt misgaan, ergens tussen Peking en Parijs. Goodnight!!

4 gedachtes over “27 juni Reno (NE) – Eureka (CAL)

  1. Super mooie prestatie, we hoorden pas laat van je vader dat jullie met dit “ritje” bezig waren maar Parijs-Peking gaan we zeker, vanop een afstandje, volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s