28 juni Eureka (CAL) – San Francisco (CAL)

“If you’re going to San Francisco. Be sure to wear some flowers in your hair”. Dat deden we dan weer net niet, maar bij de officiele “we zijn over de finish”-foto, droegen we wel onze hup-oranje-hup-pruiken tot grote hilariteit van de omstanders en andere deelnemers. Want we zijn blij. Blij dat er geen grote problemen zijn met de Witte Dame- al hebben we voor de heren van Altena wel een aardig lijstje van wat er moeten worden gerepareerd en aangepast voor Peking-Parijs volgend jaar. En blij dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Dat we niet vreselijk zijn verdwaald en elkaar de hersens niet hebben ingeslagen. Had allemaal gekund, maar is niet gebeurd. Het was een fantastische reis, we hebben gezien hoe wijds en prachtig Noord-Amerika is en we hebben het samen geweldig gehad. En we hebben leuke en kleurrijke mensen ontmoet, zowel onze Nederlandse co-competitors als die uit allerlei andere landen waarvan we een deel volgend jaar terug gaanzien. Of in de jaren daarna bij een andere rally. Want als 1 ding als een paal boven water staat is dat zo’n klassieke autorally naar meer smaakt- en we willen de Witte Dame alle continenten laten bezoeken.
Zij staat inmiddels in een warehouse in de haven te wachten op nog een langere reis die ze -passief- gaat maken. En wij blijven nog een paar dagen in de stad om bij te komen en vervolgens komend weekend weer terug te keren naar wat een snikheet Nederland lijkt te zijn. Gelukkig hebben we net een woestijntraining achter de rug en zal het acclimatiseren in dat opzicht niet zo moeilijk zijn.
Rest ons verder niets dan jullie, de lezers, hartelijk te bedanken voor jullie reacties per mail, hier op het blog, via mijn Facebook-pagina en per Whatsapp. Het blijft toch wonderlijk als je in the middle of nowhere bent, je nog steeds contact hebt met het thuisfront. Dank jullie wel allemaal- en tot volgend jaar op ditzelfde blog!

 

 

3 gedachtes over “28 juni Eureka (CAL) – San Francisco (CAL)

  1. Was leuk om jullie blog te lezen, moet dus afkikken. Fijne dagen nog en een veilige thuisreis. Niks zelf navigeren en de kontrolle over het stuur hebben maar achteroverleunen en oogjes dicht. Groetjes vanuit een erg warm Limburg 👋👋

  2. Tom en Femke,

    Jullie hebben het fantastisch gedaan en wat mij betreft zijn jullie nu gekwalificeerd voor Peking to Paris 2016!
    Tot vanavond bij de Peking Duck

    Mick & Grace – car 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s