We zijn er (bijna) klaar voor

“En, zijn jullie er al helemaal klaar voor?” , horen we regelmatig, nu onze vertrekdagen nadert. Precies over 4 weken klimmen we in een vliegtuig, en dat is snel. Zeker nu onze paspoorten nog niet alle visa bevatten die we wel nodig hebben, ik vandaag toch nog wat achterstallig papierwerk bleek te moeten doen voor de rally-organisatie en ik nog steeds peins over met een nog minimalere bepakking reizen. Organisatorisch dus nog niet helemaal. Maar wat denk je?! We zijn in totaal zes weken van huis voor wat waarschijnlijk het grootste avontuur van ons leven gaat worden. Natuurlijk kunnen we niet wachten om te gaan! De Witte Dame komt één dezer dagen aan in China en we vertrouwen er nog meer dan vorig jaar op dat ze ons veilig door Eurazië brengt. En we zijn een goed team zolang hij stuurt en zij navigeert (andersom zou het vrágen om problemen zijn). En mocht het toch spaak lopen: we hebben een beschermengeltje (dank, Gabi!), St. Christoffel, de SAS-survival gids, het Point it-boekje en de geruststellende blik van (schoon)zus Marion en zwager Erwin (“rij voorzichtig, denk aan ons”) bij ons. 

Mocht St.Christoffel ons nou niet zo succesvol door het Mongoolse woestijngebied loodsen: júllie kunnen dan wel weten waar we zijn. Je kunt ons (: nr 100) straks volgen via een P2P-pagina op de website van de rally-organisatie. We hebben allemaal een tracker aan boord en zijn dus te volgen- vanaf een dag vóór de start, dus op 11 juni. En intussen tellen wij nog even de nachten tot we gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s