The “Witte Dame” has entered the competition

Vandaag werd de auto gecheckt en goed bevonden op punten van basisveiligheid (scruteneering noemen ze dat) en werd veelvuldig onder elkaars motorkap gekeken. Opvallend is trouwens dat de rallyrijder niet het type man is dat tegen een band schopt- wat dat zegt weet ik niet, ik deel maar even een observatie. Ik plakte wat stickers van de organisatie op de auto – en de sticker van Helen en Harry natuurlijk: “EHV, want daar brandt nog licht”. Verder bezochten we een Chinese supermarkt om water en zoute pinda’s in te slaan en verbaasden we ons over het feit dat hier wel honderd verschillende merken tandpasta en kauwgom worden verkocht. En tenslotte was er net een briefing. Heel spannend allemaal. Na het gezamenlijke diner van vanavond gaan we vroeg slapen. We vertrekken morgen om 6.15 u richting de Chinese muur waar de feitelijke start is. We starten precies om 08.51 (in NL is het 6 uur vroeger). En zie dan (zeker als ik door gebrek aan WiFi niet blog): http://www2.endurorally.com/pp2016/tracking.html – 100 is the number to follow.

8 gedachtes over “The “Witte Dame” has entered the competition

 1. Zo! Tom Femke en natuurlijk #100,
  het is zover. Geniet van deze prachtige rit, en zorg dat jullie alle drie gezond en ongehavend in Parijs aankomen.
  Groetjes, Laura en Arnoud

 2. Hoi Femke en Tom
  Ik heb net gelezen dat jullie morge heel vroeg vertrekken voor een fantastische reis
  Ik wil graag lezen over de avonturen die jullie tegemoet gaan ,
  En met mij uiteraard oom Henk ook .
  Wij wensen jullie een goeie reis toe , met niet teveel pech onderweg ,successen geniet ervan ….
  Groetjes oom Henk en tante Thea

  1. Hoi tante Thea & oom Henk, Dank jullie wel- ja, we hebben de wekker staan op 5.15 uur. Het is nu 1.17 uur- en ik lig wakker. Toch wel een tikje nerveus voor de start morgen, maar de auto doet het goed en we hebben er super veel zin in. Groetjes terug uit Beijing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s