19 juni Mulrun Camp – Chjargas Lake (330 km)

“Now you know, my dear, what the coulour of adrenaline is…: brown”, zei de marshall (: tijdwaarnemer), en Dean Martin look-a-like trouwens, na afloop van de eerste timetrial vanochtend. Tom was in zijn element: bergopwaarts met leuke bochtjes erin, dus hij ging als de brandweer. Er zijn hier jongens met een moderne rally-achtergrond en supersnelle Datsuns, dus met onze Witte Dame doen we niet echt met hen mee, maar we maakten een goede tijd ( hoe goed weten we niet: pas als we in Rusland zijn wordt het klassement bekend. Ik kwam in ieder geval wat zeeziek en wit om de neus bij de finish. Het werd verder een lange dag door prachtige landschappen. Alleen maar over dirtroads en wasbordwegen met omleidingen omdat de omstandigheden zelf voor dit gezelschap te pittig zijn. Toen we uiteindelijk om half 8 in het kamp aankwamen begon het te regenen en was het ijskoud. We zijn maar vroeg gaan slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s