25 juni Novosibirsk (RUS)

Goed nieuws!! Even een korte update. Tom heeft gisteren heel Novosibirsk gezien toen hij op zoek was naar een juiste plek om de witte dame te laten repareren. Bij de Mercedes-dealer kwam hij niets verder, bij de volgende “vrije” garage waren alle bruggen al bezet en uiteindelijk ontfermde onze nieuwe beste vriend Maxime en automonteur”der Meister” zich in garage nummer 3 zich over onze pagode. Toen we er zojuist kwamen startten ze heel trots de motor- en hij bleef nu ook lopen! Er is nog een boel te doen (spruitstuk lassen, de stuurstang rechtgebogen, de demper vervangen, de beschermplaat uitgedeukt en smeerpunten ingevet), maar het heeft er alle schijn van dat dat vandaag goed gaat komen en dat zou betekenen dat we morgen gewoon met de rest verder kunnen gaan. Nog even duimen dus!


5 gedachtes over “25 juni Novosibirsk (RUS)

  1. Goed te horen dat de reis weer verder kan. De auto, en ook jullie, weer fris en fruitig. Nu nog even dat laatste “stukje” hopelijk zonder problemen. Groetjes

  2. Fijn dat er aan gewerkt wordt , we zien jullie graag in Parijs over de streep gaan πŸ˜‰ dus hebben we het druk vandaag , dat wordt πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½en nog is πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½succes met de start morgen , eeennnnn volhouwe 😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s