26 juni Novosibirsk (RUS) – Omsk (RUS) (670 km)

Denkend aan Holland… Zo’n dag werd het vandaag. De zondag startte euforisch natuurlijk, omdat de Witte Dame weer helemaal up and running is nadat Tom en mechanic Owen de wielen vanochtend vroeg uitlijnden. Ze loopt weer als een zonnetje. Maar het weer was erg nieuw-Nederlands: hoosbuien en onweer. Zo erg dat de off-roadtrack vandaag afgelast is omdat de wegen wegspoelden. Het was een lange eentonige weg dus. En met natte voeten want als het hard regent dan stroomt het water van de afwatering regelrecht de beenruimte in. Morgen weer zo’n dag. 

Tom heeft zijn enkel wat verdraaid en dik en had vanavond een consult bij de arts die een typisch Brits advies gaf: “keep your foot up, order a gin and tonic, put the ice on your ankle and drink the g&t.” Dell is aldus een arts naar het hart van de patiënt.

We laten het zoveelste lauwe buffet in ons wat treurige hotel voor wat het is en eten een steak bij de Ierse pub hiernaast. Wel even puzzelen- de menu’s zijn enkel in het Russisch en ik gebruik een afbeelding van het cyrillische schrift om te ontcijferen wat er op de kaart staat.

3 gedachtes over “26 juni Novosibirsk (RUS) – Omsk (RUS) (670 km)

  1. Die arts zal het wel druk hebben 😉 met zo’n advies , tja en wat het weer betreft precies zoals hier, maar zoveel ruimte om ons heen hebben we niet , mooie foto’s , en verslag ,fijn dat de witte dame weer up to date is . Geniet ze !!!
    Groetjes .”……….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s