28 juni Tyumen (RUS) – Jekaterinburg (RUS) (39o km)

De dag begon wat chaotisch (wat eufemistisch is voor paniek aan mijn kant) omdat de Garmin geen sjoege gaf. We zijn de Mongoolse woestijn doorgekomen dankzij dat ding, dus nu had ik even het gevoel volledig in het duister te tasten zonder mijn GPS. Maar toen ik eenmaal bedacht dat ik Tom al door de helft van de Transamerican Challenge loodste via bolletje-pijltje voordat Marianne Ensink mij de kneepjes van de Garmin uitlegde (waarvoor dank- ik verdwaal echt nooit meer -dankzij jou, Marianne!), ebde dat gevoel van niet in control zijn weg. Ging verder ook de hele weg goed- maar eenmaal in Jekatrinburg aangekomen hebben we toch even een extra Garmin gekocht terwijl de andere gereboot wordt. Het zekere voor het onzekere nemen is toch verstandiger, ook als je niet midden in de woestijn zit. Verder was het een mooie dag, die met het dakje eraf begon op een geweldig circuit waar Tom heel blij van werd. Lekker! Ook lijkt het landschap wat vriendelijker te worden, meer landbouw in plaats van woeste grond en dorpjes met enthousiast zwaaiende mensen. Ik hou het vandaag kort: we zijn pas net weer terug van onze GPS-zoektocht- en dit hotel is te mooi om niet even maximaal gebruik te maken van de badder-faciliteiten. Ik loop er namelijk nogal camping-achttig bij en we zagen dat er een Chanel-symposium is in ditzelfde hotel met dito Russische meisjes. Een beetje minder slonzig mag dus wel.

5 gedachtes over “28 juni Tyumen (RUS) – Jekaterinburg (RUS) (39o km)

    1. We kwamen hen alleen tegen in de lift, verder hielden ze deze dames en onze woest-uitziende en dito ruikende horde strikt gescheiden. Helaas geen foto’s dus. 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s