30 juni Perm (RUS) – Kazan (RUS) (640 km)

Het was een lange dag gisteren, gevuld met alle elementen die deze rally rijk is: timetrials over dirtroads (leuk!), eindeloze slechte asfaltwegen met een boel gaten (oeff!), prachtige dorpjes met zwaaiende kinderen (lief!), een heel slecht off road stuk dat aan Mongolië deed denken (arme Witte Dame) en als klapstuk het circuit van Kazan (wat maar één teamlid leuk vond, de ander werd wat witjes om de neus en ja, die laatste was Tom dus niet). Toen we twee dagen uit de rally waren toen de Witte Dame gerepareerd moest worden en wij rechtstreeks met een taxi naar Novosibirsk werden gebracht, hebben we zoveel tijdstraf gekregen dat we geen rol meer spelen in het klassement. Die ervaring maakt sowieso dat we een ander perspectief op de wedstrijd hebben gekregen. In Parijs arriveren in de Mercedes, dat is nu het doel geworden. Tom vlamt dus niet meer zo hard de timetrials in om de Witte Dame heel te houden – het spruitstuk lijkt heel goed gelast, maar moet niet nog eens breken want dan hebben we een probleem van jewelste. We houden ons hart vast, af en toe. Uiteindelijk hebben we gisteren 11 uur in de auto gezeten, maar omdat we maar liefst twee tijdzones doorkruisten waren we toch om 18.00 uur in het wat metkwaardige hotel (veel pluche en spiegels en dames met artificiële onderdelen). Vandaag hebben we een rustdag, dus we sliepen lekker uit. Tom doet nu een visuele inspectie van de auto en zoekt een autowasstraat. De Witte Dame neigt nu meer naar beige door haar modderbad van gisterochtend toen we door de gladde dirtroads glibberden. Hopelijk hebben we dan tijd vanmiddag om nog wat van de stad te zien, terwijl de Witte Dame op de parkeerplaats staat te shinen.

Een gedachte over “30 juni Perm (RUS) – Kazan (RUS) (640 km)

  1. Hallo daar in Verweggistan
    Wij genieten zo van jullie avonturen, houden onze adem in als het weer tegen zit en juichen als jullie 🎶 on the road again🎶
    zijn. Wat een avontuur, wat een prachtige foto’s en niet te vergeten de bijzondere hotels. Highlight van de week de verslagen van jullie bijzondere reis. 🍀🍀🍀 verder en dikke knuffels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s