3 juli Nizhny Novgorod (RUS) – Zavidovo (RUS) 620 km

We vertrokken vroeg vanochtend naar de N-ring waar we begonnen met 3 laps over de mooie baan voordat we in de richting van Moskou reden. Tom hield rekening met de leeftijd van de Witte Dame. Ze kreunt de laatste dagen wat – en zeker als we op snelheid een bocht naar rechts nemen, dus voorzichtigheid is geboden. Èn hij had oog voor mijn moeite met piepende en scheurende geluiden die de Dame over een racecircuit nou eenmaal maakt. (Hij heeft wat te stellen met beide dames). Maar misschien gaat het wel wennen- dit niet helemaal voluit gaan vond ik wèl leuk. Het was een lange weg vandaag en we weken vanmiddag graag af van onze Snickers-for-lunch-en-dóórrijden gewoonte. We zagen vanachter een gezonde bagel op een terras de andere teams voorbij snellen. Lekker. De middag was lang en de eentonigheid werd onderbroken door een off-road circuit waar Tom lekker wel voluit ging (zonder die geluiden vind ik dat geslipt namelijk wèl leuk) – en een stuk stratencircuit. Het zou leuk zijn als daarvan ook opnamen zijn gemaakt als deze van een weekje geleden. 

Door de uitgebreidere lunch waren we vandaag een paar minuten te laat binnen in het hotel in Zavidovo. Gelukkig worden we vandaag geholpen door files en wordt de straf ons kwijtgescholden. Om heel eerlijk te zijn zou ik hier wel een paar dagen willen blijven, de vermoeidheid begint hier wel een beetje toe te slaan. Nu op naar de pommes moscovite met onze Vlaamse vrienden Willy en Koen en een wodkaatje. Worden we vast weer mens van.


2 gedachtes over “3 juli Nizhny Novgorod (RUS) – Zavidovo (RUS) 620 km

  1. Het is idd een leuk filmpje, maar youtube staat vol met Peking – Parijs opnames. Ik denk van plaatselijke bevolking en of TV stations. Leuk om na afloop nog eens te bekijken. Groetjes en hou vol!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s