7 juli Brest (W-RUS) – Rzeszow (POL) (350 km)

De dag van gisteren stond in het teken van de overgang naar Europa. Omdat de grenscontrole nog wel eens een tijdrovende ervaring kan zijn had de wedstrijdleiding besloten een transit-dagje in te stellen. Geen wedstrijdelementen dus. Al met al duurde  het voor ons drieëneenhalf uur voordat we de grens konden passeren, maar niet nadat we nog even in de dutyfree probeerden van onze Wit-Russische roebels af te komen. Dat lukte niet zo bijzonder goed: de aan onze verzameling toe te voegen fles Wit-Russische gin kostte omgerekend 3 euro. Dit deel van Polen doet denken aan het Duitse platteland: groen, glooiend en veel grotere en stenen huizen aan deze kant van de grens. We hadden haast: dus na een snelle hotdog bij een tankstation gingen we op weg naar Rzeszow waar Tom een afspraak had bij de Mercedes-garage. Hij zette mij eerst af bij het hotel zodat ik een paar uurtjes slaap kon inhalen.  Zonder wedstrijdelement moest ik urenlang tegen de slaap vechten. Bij de garage is de achteras gesteld, het uitlaatophangrubber vervangen en zijn wat kleine dingen gedaan. Helemaal klaar voor de Europacup hopen we. Hierin krijgen teams die in het eerdere deel uit de competitie vielen (zoals wij) de kans om in deze sub-competitie weer echt mee te doen. En tja, een tikje competitief zijn we natuurlijk wel. De start is straks vanaf het grote plein hier in Rzeszow en er staan ons nu heel wat timetrials te wachten. Op naar Slowakije!

3 gedachtes over “7 juli Brest (W-RUS) – Rzeszow (POL) (350 km)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s