12 juli Maribor (SLOV) – Ljubljana (SLOV) 380 km

Zes timetrials stonden maar liefst op het programma deze Sloveense dag. Het is meer dan prachtig hier en we genieten van de mooie omgeving- we gaan terug, een keer, zeker weten. Tom heeft vanochtend zeer goede banden met het Zwitserse leger aangeknoopt door twee officieren met hun Mustang uit een greppel te trekken. 

Wat wel een grote domper is, is dat de laatste timetrial werd afgelast terwijl we in de rij stonden, omdat een deelnemer er een ongeluk heeft gehad. Hoe het gaat met de betreffende crew is tot op dit moment niet bekend. En hoewel we natuurlijk weten dat deze hobby niet zonder gevaar is, schrikken we er wel van. We hopen voor de mensen in kwestie dat ze met de schrik vrijgekomen zijn. En intussen zijn er ook vrolijker zaken te vieren. De jongste deelneemster in het veld, Emma Vos, is vandaag 19 jaar oud geworden en heeft ons uitgenodigd voor haar verjaardag. Dag 31 zit er ook weer bijna op…

2 gedachtes over “12 juli Maribor (SLOV) – Ljubljana (SLOV) 380 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s