We tellen -en vinken- af

“Vergeet je niet ook een zaklampje mee te nemen?”. “Shit, hebben we ergens rood-witte tape? Schijn je in je auto te moeten hebben liggen als je Botswana binnen wilt gaan.” “Ga jij nog even bij de apotheek langs om mijn malariapillen op te halen?” “Zouden we nou echt een smoking moeten meeslepen? Echt geen zin in. Vraag Grace eens of Mick de zijne meeneemt.” “We nemen allebei de Garmins maar mee hè? Gezien onze ervaring vorig jaar en jouw lichte paniek toen er 1 sneuvelde en we in Yekatarinenburg een nieuwe moesten kopen.”

Zomaar een conversatie van gisteren. Het is een beetje zenuwslopend met al die lijstjes -en de vraag of die lijstjes wel compleet zijn. Volgens ingewijden heb ik het korte termijn-geheugen van een goudvis dus ik word er onrustig van. Overal liggen hoopjes belangrijke spullen die we echt niet moeten vergeten. We hebben insectwerende kleding en hoeden gekocht en voldoende DEET voor een Von Trapp-familie. En ik heb “Out of Africa” gedownload op mijn iPad om in het vliegtuig in de stemming te komen.

Vandaag pakken we en morgen vliegen we naar Kaapstad. Hebben we nog een paar dagen om te acclimatiseren voordat we noordwaarts langs de kust in de richting van Namibië gaan. Ons Afrikaanse avontuur is “aan”!

12 gedachtes over “We tellen -en vinken- af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s