Navigeren

Had niet iemand me even kunnen vertellen dat “Out of Africa” zich in Kenia afspeelt? Ik keek de film op mijn iPad in het vliegtuig, (mooi wel trouwens, met Robert Redford, de Brad Pitt van de tachtiger jaren- en de vrouw die honderden accenten kan doen, Meryl Streep), maar in Kenia komen we helemaal niet. In Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe dan weer wel en speciaal voor Laurens V: hier vind je de route.

Ik heb mijn eerste na navigatieproeve trouwens al doorstaan vandaag toen Tom zei” Kun je je van twee jaar geleden dat lunchtentje herinneren waar we toen zo’n lekkere salade aten?” en we er regelrecht naar toe liepen met een beetje hulp van Google maps. Dat belooft goeds. Liefs uit Kaapstad!

2 gedachtes over “Navigeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s