Weerzien

Hoewel we er het volste vertrouwen in hadden dat onze pagode op tijd en heelhuids in Kaapstad aan zou komen, was het gisteren toch heel fijn om haar gisteren weer te zien. En ze liep als een zonnetje toen we gisteren een stukje gingen rijden. We kregen wel meteen een Afrikaans buitje over ons heen. Dakje dicht dus. Waarmee voornemen 1 meteen strandde (: altijd topless).

En we dineerden gisteren met de staf en deelnemers- en dat zijn voor een deel inmiddels bekenden van ons. Erg gezellig. Vergeleken met Peking-Parijs zijn nu trouwens ook veel vrouwen in de rally: vooral paren doen mee.

Vandaag is de auto gekeurd en is het papierwerk uitgedeeld. Routeboek met tulpen (bolletje-pijltje) en landkaarten: mijn huiswerk dus en Tom heeft nog wat checks gedaan. Over een uurtje is er nog een briefing. Eigenlijk zijn we nu de tijd aan het doden in het supermooie hotel waar we nu zijn met de hele crew voordat we mogen vertrekken. Want hoe leuk Kaapstad ook is: we kunnen niet wachten te starten. En dat gaan we doen: morgen om 8.33 u precies.

P.s.: bij de foto’s hieronder een extra duidelijke kaart: speciaal voor mijn vader- en Laurens V. 😊

P.p.s.: na de briefing blijkt dat we de starttijd van 8.27 u hebben- én tot groot plezier van Tom na 17 km al een eerste circuit. 😬

7 gedachtes over “Weerzien

  1. Toi, toi, toi!
    We volgen jullie op de voet en kunnen ons helemaal inleven in jullie rally. Sweet memories.
    Xxx Emile en Marianne

    1. We hadden het er net over- over hoe leuk het zou zijn als jullie ook hier zouden zijn. Dus met onze IPA’s proostten we op jullie. Dikke zoen van en aan allebei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s