28 oktober: Phinda Game Reserve – Uhmlanga 340 km

Gisteren kregen de hoofdrolspelers uit de leeuwensoap elkaar (waarvan enkelen van ons echt getuige waren, wij niet), ging de timetrial niet door wegens te veel drukte, stonden we Steven en Samantha (team 34, Datsun) bij die blikschade opliepen bij een onbezonnen actie van een medeweggebruiker en sloegen we het gezamenlijke diner over om Max’ verrichtingen te kunnen zien (Jeueueu!). Ik hou het kort vandaag. We hebben een vrije dag in een hotel met een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan. Dus we gaan strandwandelen en een duik nemen.

Een gedachte over “28 oktober: Phinda Game Reserve – Uhmlanga 340 km

  1. Hallo Tom en Femke, ik heb alle dagen even doorgelezen. Het klinkt inderdaad als een spannend jongensboek. Prachtige foto’s en mooie verhalen. November zien we elkaar hopelijk weer in het echt. Geniet er nog maar even van, Henny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s