3 en 4 november: Plettenberg Baai – Franschhoek (SA) 850 km

Gisteravond had ik gewoon geen zin meer om te bloggen. De lange dag met veel kilometers, wegopbrekingen en weer hitte eisen hun tol: ik was bekaf. En ondanks veel gebruik van sunblock heb ik inmiddels de blaren op mijn lippen staan van de zon. Net alsof ze opgespoten zijn. Kim Kardashian is er niets bij. Niet alleen de mensen zijn moe, dat zijn de auto’s ook. Van de 35 auto’s zijn er inmiddels 10 uitgevallen, waaronder de Volvo’s waar ik het over had, ook de Triumph van Alan en Tina Beardshaw gaf gisteren de geest. De stoet huurauto’s is inmiddels indrukwekkend.

Maar het zwoegen zit er nu op. Vandaag reden we een prachtige kustweg van Hermanus (in de verte een walvis gezien, maar het zou ook een kano geweest kunnen zijn) naar Gordon’s Bay. Qua weg een hoogtepunt van de rally. De finish vandaag was bij het Motormuseum in Franschhoek, wat een prachtige collectie en ligging heeft. Maar omdat we het al eerder bezochten zijn we maar snel lekker rustig en lang gaan lunchen- mét wijn uit Franschhoek.

We hebben nu ook de laatste timetrials gedaan en dat ging prima. We hebben wel een veerpoot gebroken, linksvoor, wist Tom net, maar daar rijden we morgen gewoon mee door. Alles bij elkaar is het nog ruim 170 km morgen tot de finish op Kaap de Goede Hoop en dan verder naar het hotel. En dan zit het erop. Maar nu eerst nog even genieten van deze omgeving. Dit stukje Kaap is wel heel erg mooi.

4 gedachtes over “3 en 4 november: Plettenberg Baai – Franschhoek (SA) 850 km

  1. Ha Femke en Tom
    Nog 170 km te gaan , en dan zit het er weer op , wat ’n prachtige foto’s , en wat fijn dat jullie de hele race met de witte dame gehaald hebben , niet onvergeswitst naar ’n huurauto 😉 Toppie !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s