5 november: Franschhoek – Kaap de Goede Hoop (170 km)

Het zit er op. Vier weken door hitte en kou, de prachtigste en afwisselende landschappen, ontmoetingen met leuke mensen en in euforie en in verdriet. Deze Afrika-rally had alles in zich. Beiden foutloos, 28 dagen lang en ik ben daarom trots op Tom en hij op mij.

We waren vanmiddag blij weer heelhuids afgevlagd te worden door de eindbaas van de rally-organisatie ERA. En dronken er een glas kinderchampagne op (want ja, we moesten wel nog doorrijden naar Kaapstad). De Safari Challenge 2017 zal in de herinnering een rally blijven met een zwart randje door het overlijden van Jan en aan dat gedeelde gevoel werd uiting gegeven door een minuut stilte te houden na de finish. En dat was goed.

We blijven nog een dagje in Kaapstad en vliegen dinsdagavond weer naar huis, na de Witte Dame te hebben uitgezwaaid. Dank aan iedereen die ons avontuur volgde en ons op afstand aanmoedigde! Wordt vervolgd. Vast. Maar we weten nog niet wanneer en welke rally dat gaat zijn. Dat lees je te zijner tijd.

Baai dankie ook namens Tom!

5 gedachtes over “5 november: Franschhoek – Kaap de Goede Hoop (170 km)

 1. Lieve Femke en Tom, ik heb jullie verhalen met veel belangstelling gevolgd! Wat is dit een trip met meer en méér diepte. Fijn dat je op deze manier even een terugblik geeft op de bewogen weken die aan jullie voorbij zijn gegaan.
  Goede reis naar huis en jas aan!! Het is hier ook wat kouder geworden.
  Sonja en Anty

 2. Fijn dat jullie het in een keer gehaald hebben , ook je verhaal vandaag mocht er weer zijn , ik was er even stil van 😔 Geniet nog lekker even na in Kaapstad 😚😚 en daarna goeie reis terug naar Brabant !!!! XXX

 3. Beste Tom & Femke, wat hebben jullie weer een prestatie geleverd. Weer een finish gehaald, en veel gezien en beleefd onderweg. We hebben genoten van je mooie verhalen en de foto’s, en zijn blij dat jullie het er goed afgebracht hebben na al die weken onderweg te zijn geweest Het is en blijft een gevaarlijke sport.
  We leven mee met de nabestaanden van Jan, en wensen ze heel veel sterkte met dit verlies.
  Goede reis terug naar het iets wat kouder Nederland 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s